Haberler

Fetullahçı Terör Örgütü Kanada'da Anlatılacak

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Kanada’da FETÖ’yü anlatacak.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Kanada'da FETÖ'yü anlatacak.

Türkiye, Fetullahçı Teröre Örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe teşebbüsünü uluslararası arenada anlatmak için atağa geçiyor. AK Parti Yozgat Milletvekili, Türkiye- Kanada Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı Yusuf Başer'in de aralarında bulunduğu Dişişleri Komisyonuna üye AK Parti, CHP ve MHP'li milletvekillerinden oluşan heyet, 07-11 Ağustos 2016 tarihleri arasında Kanada'ya gidecek.

Ottowa, Montreal ve Toronto'da şehirlerine gidecek olan heyet, Kanada parlamentosunda milletvekilleriyle, basın kuruluşları, Türk vatandaşları ve Kanada-Türkiye iş Konseyi Başkanıyla bir araya gelip FETÖ ve 15 Temmuz darbe girişimini anlatacak.

Seyahat öncesi açıklamada bulunan Türkiye-Kanada Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

"Türkiye 15 Temmuz'da FETÖ örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe teşebbüsünü kahramanca mücadele ederek bertaraf etmiştir. Halkımız demokrasiye, devletine ve iradesine sahip çıkmıştır. Halkımız Başkomutanımız ve Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara çıkmış, devletini, egemenliğini ve istiklalini kahramanlık destanı yazarak yeniden kazanmıştır. Fetullahçı Terör Örgütü gerçeğini müttefiklerimize ve dostlarımıza daha iyi anlatabilmek için Kanada'ya gidiyoruz. Bu seyahatimizde FETÖ terör örgütü gerçeğini muhataplarımıza ve Kanada'da bulunan vatandaşlarımıza ilk ağızdan anlatacağız. Hain FETÖ örgütüyle sadece Türkiye'de değil dünyanın her tarafında mücadele edeceğiz." - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Başer AK Parti Yozgat Kanada Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title