Haberler

    Fettah Can

    Besteci ve söz yazarı kimliği ile müzik sektörünün en çok aranan isimlerinden biri olan Fettah Can 22 Mart Cuma Akşamı Hayal Kahvesi Atakent'deFettah Can, şarkıları Türkiye sınırlarını da aşarak Yunanistan'ın en önemli sanatçılarından Giorgos Mazonakis'in albümünde de yer aldı.

    Besteci ve söz yazarı kimliği ile müzik sektörünün en çok aranan isimlerinden biri olan Fettah Can 22 Mart Cuma Akşamı Hayal Kahvesi Atakent'de

    Fettah Can, şarkıları Türkiye sınırlarını da aşarak Yunanistan'ın en önemli sanatçılarından Giorgos Mazonakis'in albümünde de yer aldı. Sanatçı bu sayede Türkiye' ye, besteci kategorisinde Avrupa'nın en büyük ödüllerden birini kazandırdı. Bu şarkılarla Yunanistan'da Platin Plak ödüllerine layık görüldü.

    2011 yılında "Sana Affetmek Yakışır" " Boş Bardak" ile listelerde hızla yükselen Fettah Can, ikinci solo Albümü "Aklımda Kalanlar" ı 19 Mart 2012'de yayılandı.

    3. albümünün hazırlıklarını sürdürürken "Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim" isimli single çalışması ile dinleyicileri ile buluşan Fettah Can 17 Eylül 2013'de "Yalanlar Cumhuriyeti" albümünü yayınladı.

    10 şarkının yer aldığı albümde ; Yangın Kızılı, Yonca Bahçesi, Özledim, Eskiden Olsa, Son Gülen İyi Güler, Solan Çiçekler ve Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim şarkılarının tüm düzenlemeleri Fettah Can Tarafından hazırlandı.

    2015 Yazında, sözleri Cansu Kurtcu' ya müziği ve düzenlemesi Sanatçının kendisine ait olan single çalışması "Delirme" Hasan Kuyucu Tarafından Çekilen video klibi ile müzikseverlerle buluştu.

    18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Küçükçekmece

    Mekan : Hayal Kahvesi Atakent

    Mekan Adresi : Atakent Mah., Çiçekli Vadi Cad. No: 1

    Başlangıç Saati : 22.03.2017 22: 30: 00

    Bitiş Saati : 23.03.2017 00: 30: 00

    Kategori : Fettah Can

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Yunanistan Fettah Can 22 Mart Atakent Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title