Haberler

Fetö/pdy Soruşturmasında Gözaltına Alınan İş Adamları Adliyeye Sevk Edildi

SAMSUN'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında iş adamları, il imamı ve örgütün para kasası olduğu öne sürülen muhasebecilerin de bulunduğu 34 kişi adliyeye sevk edildi.

SAMSUN'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında iş adamları, il imamı ve örgütün para kasası olduğu öne sürülen muhasebecilerin de bulunduğu 34 kişi adliyeye sevk edildi. Polis, operasyon kapsamında 15 kilo altın ve 2.5 milyon lira paraya da el koydu.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütle bağlantısı olduğu öne sürülen işadamlarına yönelik operasyon başlattı. Operasyonda aralarında işadamları, il imamı ve örgütün para kasası olduğu öne sürülen 34 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada ele geçen 15 kilo altın ve 2.5 milyon lira paraya da el konuldu. Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 34 şüpheli bu sabah geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi.

ÇARŞAMBA'DA DA 28 KİŞİ ADLİYEDE

Çarşamba İlçesi'nde de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 28 kişi, sorguları ardından bu sabah geniş güvenlik önlemi altında Çarşamba Adliyesi'ne sevk edildi.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title