Haberler

Fetö/pdy Finansal Kaynakları Mercek Altında

Bursa’nın İnegöl ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgüte finansal destek sağladığı iddia edilen bir şirkette arama yapıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgüte finansal destek sağladığı iddia edilen bir şirkette arama yapıldı.

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından İnegöl'de faaliyet gösteren bir şirkete arama yapıldı. Daha önce de adliye sarayına ve ardından FETÖ/PDY'nin finansal kaynaklarına yönelik 1 şirket merkezi, şirket bünyesinde faaliyet gösteren 2 eğitim kurumu, 1 mobilya şirketi ve 8 ikamet adresinde arama, el koyma ve inceleme yapılmıştı. FETO/Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) üye olmak, terörizmin finansmanının önlenmesi hakkında kanuna muhalefet, dini duyguları istismar suretiyle nitelikli dolandırıcılık suçları kapsamında İnegöl'deki şirketin mali yapısı incelendi. Gün boyu süren incelemelerde şirketin gelir ve gider hesapları mercek altına alındı. Soruşturma sürüyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Bursa Emniyet Müdürlüğü Cumhuriyet Başsavcılığı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title