Haberler

Fetö Operasyonu: Sözde Akdeniz Bölge Sorumlusu ve Eşi Yakalandı

FETÖ operasyonu: Sözde Akdeniz bölge sorumlusu ve eşi yakalandı Hücre evine düzenlenen operasyonda FETÖ'nün sözde Kaymakam ve Kaymakam adaylarından sorumlu Akdeniz Bölge imamı ve örgütte abla konumunda bulunan eşi Konyaaltı ilçesinde yakalandı.

FETÖ operasyonu: Sözde Akdeniz bölge sorumlusu ve eşi yakalandı

Hücre evine düzenlenen operasyonda FETÖ'nün sözde Kaymakam ve Kaymakam adaylarından sorumlu Akdeniz Bölge imamı ve örgütte abla konumunda bulunan eşi Konyaaltı ilçesinde yakalandı.

ANTALYA - Antalya'da FETÖ'nün sözde Kaymakam ve Kaymakam adaylarından sorumlu Akdeniz Bölge imamı ve örgütte abla konumunda bulunan eşi Konyaaltı ilçesinde yakalandı.

Antalya Emniyet müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün öğle saatlerinde FETÖ'nün adeta hücre evine dönen evine operasyon düzenledi. Baskında FETO terör örgütünün Kaymakamlar ile kaymakam adaylarından sorumlu Akdeniz Bölge imamı Hakan B. ve örgütte abla konumunda olduğu bildirilen eşi Hatice B. Konyaaltı ilçesinde 1 hafta önce kiralanan hücre evinde yakalandı. Abla konumunda olan Hatice B'yi bir süredir fiziki takibe alan TEM ekipleri, Hatice B' nin takip sırasında şüpheli tavırlar sergileyerek farklı bir eve girdiğini tespit ederek operasyon başlattı. Polislerin hücre evi haline gelen konyaalti Gürsu mahallesindeki eve girmelerinden hemen önce iki şüpheli çok sayıda telefon ve laptopu balkondan aşağıya atarak kurtulmak istedi. Polis apartman bahçesinde de detaylı inceleme yaptı.

Sahte kimlik kullandığı tespit edilen Hakan B.nin Mehmet Akif Üniversitesinde Öğretim üyesi iken Kanun Hükmünde kararname ile ile ihraç edildiği ve 4 farklı FETÖ soruşturmasından arandığı tespit edildi. Polis evde çok sayıda cep telefonu, kullanılmış ve kullanılmamış sim kartlar, laptop, şifreli haberleşme programları ile dokümanlar ele geçirildi.

Polis tarafından sağlık kontrolünden geçirildikten sonra parmak izleri alınan şüphelilerin, TEM Şube Müdürlüğündeki sorgularının devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Konyaaltı Antalya Akdeniz 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title