Haberler

FETÖ'nün Elebaşı Fethullah Gülen'in Sağ Kolu Yakalandı

Güncelleme:

Fethullah Gülen'in sağ kolu olarak bilinen ve asıl adı Davut olan Halis Hancı, Trabzon Araklı'da yakalandı.

Fethullah Gülen'in sağ kolu Halis Hancı, Trabzon Araklı'da yakalandı. Gerçek adı Davut olan Hancı'nın 15 Temmuz darbe girişiminden 2 gün önce Türkiye'ye girişi yaptığı tespit edildi. Halis Hancı, bayramlarda çocuklara para dağıtan FETÖ lideri Fethullah Gülen'e paraları uzatan kişi olarak biliniyor.

FİNANSAL DESTEK VERMEKTEN SUÇLANDI

FETÖ'nün önde gelen isimlerinden olan ve örgüte finansal destek sağladığı suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Davut Hancı, bu akşam saatlerinde Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Araklı İlçesi'nde bir eve yapılan operasyonla gözaltına alındı.

ŞU ANDA ADLİ İŞLEM DEVAM EDİYOR

Konu hakkında bilgi veren Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Hancı'nın ilçede yapılan titiz bir çalışma neticesinde yakalandığını belirterek, "Halis Hancı olarak bilinen, yalnız adı Davut Hancı olan şahıs Araklı'da yakalandı. Örgütün yetiştirdiği finansal anlamda en önemli kişilerden birisi, hatta ikinci adamı olarak nitelendirilen şahıs. İhbar üzerine gerekli incelemeler titizlikle yapıldı, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nün çok güzel bir çalışması neticesinde şahıs yakalandı ve gözaltı işlemi başlatıldı. Şu an da adli işlem devam ediyor" dedi.

HANCI, GÜLEN'E EN YAKIN İSİMLERDEN BİRİ OLARAK BİLİNİYOR

15 Temmuz darbe girişiminden 2 gün önce Türkiye'ye girişi yaptığı tespit edilen Hancı, Gülen'e en yakınındaki isimlerden birisi olarak biliniyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Trabzon Türkiye Araklı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title