Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Tekirdağ /

TEKİRDAĞ: - Protesto alanından genel ve detay görüntü Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel'in Konuşması.KIRKLARELİ: - Protesto alanından genel ve detay görüntü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'deki konuşmasının izlenmesi Engellilerin sahnede bayrak sallaması ve vatandaşlardan genel görüntü - TekirdağTekirdağ'da vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimine karşı "demokrasi nöbetini" sürdürüyor.

TEKİRDAĞ:

- Protesto alanından genel ve detay görüntü

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel'in Konuşması.

KIRKLARELİ:

- Protesto alanından genel ve detay görüntü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'deki konuşmasının izlenmesi

Engellilerin sahnede bayrak sallaması ve vatandaşlardan genel görüntü - Tekirdağ

Tekirdağ'da vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimine karşı "demokrasi nöbetini" sürdürüyor.

Valilik binası önünde toplanan vatandaşlar, ellerinde bayraklarla "Darbeye hayır", "Recep Tayyip Erdoğan", "Paralel hainler hesap verecek", "Millete kalkan eller kırılsın" şeklinde sloganlar attı.

Darbe girişiminde hayatını kaybedenler ve yaralananlar için dua eden vatandaşlar, tekbir getirdi.

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, FETÖ'nün darbe girişimine karşı, meydanları boş bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti.

Darbe girişimine karşı verilen mücadelenin sürdürüleceğini belirten Yel, "Liderimiz, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın yolunda gecesini gündüzüne katarak, canını tankın önüne atarak, bu destanı yazan aziz milletin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Bu destan kolay yazılmadı. 250'ye yakın şehidimizle bin 500 yaralımızla bu destan yazılabildi." ifadesini kullandı.

KIRKLARELİ

Kırklareli'nde de Vilayet Meydanı'nda demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlar, ellerinde bayraklarla "Recep Tayyip Erdoğan", "Darbeye hayır" ve "Kırklareli burada darbeciler nerede" 'şeklinde sloganlar attı.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz meydana gelerek vatandaşları selamladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı rehabilitasyon merkezinde kalan engelliler de meydana gelerek demokrasi nöbetine destek verdi.

Vatandaşlar meydanda kurulan ekranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını dinledi.

AK Parti Milletvekili Minsolmaz, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin karanlık günlerini geride bırakarak aydınlık günlere kavuştuğunu söyledi.

Türk milletinin meydanlara çıkarak inancı ve imanı ile darbe girişimini önlemede büyük rol oynadığını ifade eden Minsolmaz, demokrasi nöbetleriyle meydanları boş bırakmayacaklarını belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlü ve büyük bir devlet olduğunu aktaran Minsolmaz, darbe girişimiyle Türk milletinin kenetlendiğini, milletin meydanlarda olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bu darbeciler, ülkemizin birçok yerine saldırı düzenlediler. Süreci hepimiz şaşkınlıkla izledik. Bu belayı millet olarak defettik. Pes etmedik ve etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın ikinci emrine kadar, meydanlardaki nöbetimiz devam edecek. TBMM, MİT binasına, Cumhurbaşkanımızın konutuna ve en önemlisi de milletimize bombalar atıldı. Devlete ve millete ateş edildi. Türk milletinin yok olması istendi. Türkiye'de ilk kez halk darbeciler karşısında durdu ve halkımız darbecilere darbe yaptı. Biz ülkemizde darbe istemiyoruz. Binalar, duvarlar yıkılabilir ama milletin iradesi asla yıkılamaz."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kırklareli AK Parti Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title