Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler -Memur-Sen'e Bağlı Birlik Haber-Sen Protestosu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sendika temsilcisi Hamza Çelik açıklama yapması FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler Memur-Sen'e bağlı Birlik Haber-Sen Diyarbakır Şubesi, darbe girişimini kınadı Memur-Sen'e bağlı Birlik Haber-Sen Diyarbakır Şubesi, yaptığı basın açıklamasıyla Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sendika temsilcisi Hamza Çelik açıklama yapması FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Memur-Sen'e bağlı Birlik Haber-Sen Diyarbakır Şubesi, darbe girişimini kınadı

Memur-Sen'e bağlı Birlik Haber-Sen Diyarbakır Şubesi, yaptığı basın açıklamasıyla Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

TRT Diyarbakır Müdürlüğü önünde toplanan grup adına açıklama yapan sendika temsilcisi Hamza Çelik, darbenin milli iradeye, vatana ve millete karşı ihanet olduğunu söyledi.

Çelik, Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine girmiş vatan hainlerin milletin parasıyla alınan uçak, helikopter ve mühimmatlarla milletin iradesine kast etmeye çalıştığını vurguladı.

Artık hiç kimsenin bu milletin sesini kesmeye ve ekranlarını karartmaya cesaret edemeyeceğini ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"Bizler, FETÖ terör örgütü bir avuç cuntacıların TRT'yi işgal ederek korsan bildiri yayınladıklarını duyduğumuz anda gerek mesajla, gerekse sosyal medya ağlarını kullanarak bütün teşkilatlarımızı harekete geçirdik. Bu çağrımızı alır almaz meydanlara inerek, can siperane demokrasi nöbeti tutan ve tutmaya devam eden teşkilat ve üyelerimize teşekkür ediyor, onlarla gurur duyuyoruz. Bu topraklardan FETÖ sökülüp atılana kadar oturmayacağız."

Çelik, FETÖ terör örgütü liderinin bir an önce ülkeye iade edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Hamza Çelik Diyarbakır Memur Sen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title