Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Kilis/tokat

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : KİLİS Kilis Ziraat Odası Genel Sekreteri Mehmet Ümit Deli'nin açıklamalarıTOKAT Motorsiklet kullanan vatandaşların tepkilerinden görüntüler - KİLİSKilis Ziraat Odası Genel Sekreteri Mehmet Ümit Deli, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek amacıyla, 81 ilde eş zamanlı "Darbenin karşısında, demokrasinin ve milli iradenin yanındayız" başlıklı basın açıklaması yapıldığını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

KİLİS

Kilis Ziraat Odası Genel Sekreteri Mehmet Ümit Deli'nin açıklamaları

TOKAT

Motorsiklet kullanan vatandaşların tepkilerinden görüntüler

- KİLİS

Kilis Ziraat Odası Genel Sekreteri Mehmet Ümit Deli, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek amacıyla, 81 ilde eş zamanlı "Darbenin karşısında, demokrasinin ve milli iradenin yanındayız" başlıklı basın açıklaması yapıldığını söyledi.

Deli, üretim ve ülke kalkınması için çaba harcadıklarını anımsatarak, el birliğiyle terör belasıyla mücadele ettiklerini bir dönemde haince planlanmış bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Milli iradenin yine ve ancak millet tarafından değiştirilmesi dışında bir müdahaleyi asla kabul etmiyor, milletin iradesi dışında bir irade de tanımıyoruz. Gün milli iradeye ve demokrasimize sahip çıkma günüdür. Hiçbir darbe, hiçbir kalkışma asla meşru değildir ve hiçbir şekilde, hiçbir gerekçeyle savunulamaz. Her türlü darbe girişimi ülkemizin huzur içinde kalkınmasına, geleceğimize darbe vurmak demektir. Demokrasiye vurulacak her darbe, ülkemize yapılabilecek en büyük ihanettir. Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımızdan başlayarak bütün yöneticilerimiz ve milletimiz ilk andan itibaren tek vücut olarak darbecilerin hesaplarını boşa çıkardılar."

Hain planın açığa çıkmasının hemen ardından üyeleriyle birlikte darbe girişimine karşı durduklarını, demokrasiye ve milletin iradesine sahip çıktıklarını aktaran Deli, Bütün çiftçiler olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da canları pahasına tavırlarının değişmeyeceğini vurguladı.

FETÖ'nün darbe girişimine karşı tepkiler

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir grup vatandaş Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

Erbaa Merkez Büyük Cami önünde toplanan vatandaşlar, araçlarıyla ilçe merkezinde konvoy yaparak darbe girişimine tepki gösterdi.

Vatandaşlardan Hamza Ertürk (59), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz tarihinde milletin destan yazdığını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bu yana milletin ekmeğini yiyen hainlerin zaman zaman böyle ihanet içinde bulunduklarını anlatan Ertürk, "Bu hainler milletin üzerine çöktüler. Ama artık millet bunun böyle olmayacağını bütün dünyaya gösterdi. Haklarımızı savunduk, savunmaya da devam ediyoruz." ifadesini kullandı.

Türk bayraklarıyla araçlarını süsleyen vatandaşlar, ilçe merkezinde bir süre tur attı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Ümit Erbaa Tokat Kilis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title