Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Düzce Valisi Ali Fidan

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Detaylar Düzce Valisi Ali Fidan'ın açıklamaları Anıtpark Meydanından detaylar FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler Düzce Valisi Ali Fidan: "Bolu ve Düzce'de sıkıntı olduğuna dair bir takım dedikodular var. Bolu Valimiz ile görüştük, bir sıkıntımız yok Allah'a şükür olsun, her şey normal ama demokrasi nöbetine devam inşallah." Düzce Valisi Ali Fidan, "Bolu ve Düzce'de sıkıntı olduğuna dair bir takım dedikodular var. Bolu Valimiz ile görüştük, bir sıkıntımız yok Allah'a şükür olsun, her şey normal ama demokrasi nöbetine devam inşallah." dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Detaylar

Düzce Valisi Ali Fidan'ın açıklamaları

Anıtpark Meydanından detaylar FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Düzce Valisi Ali Fidan:

"Bolu ve Düzce'de sıkıntı olduğuna dair bir takım dedikodular var. Bolu Valimiz ile görüştük, bir sıkıntımız yok Allah'a şükür olsun, her şey normal ama demokrasi nöbetine devam inşallah."

Düzce Valisi Ali Fidan, "Bolu ve Düzce'de sıkıntı olduğuna dair bir takım dedikodular var. Bolu Valimiz ile görüştük, bir sıkıntımız yok Allah'a şükür olsun, her şey normal ama demokrasi nöbetine devam inşallah." dedi.

Fidan, Türkiye genelinde vatandaşların meydanlarda olması uyarısının yapılmasının ardından valilik önüne toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, sosyal medyada bir takım dedikodular döndüğünü belirterek, "Bolu Valimiz ile görüştük, bir sıkıntımız yok Allah'a şükür olsun, her şey normal ama demokrasi nöbetine devam inşallah." diye konuştu.

Buradan Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe katılan Vali Fidan, alanda toplanan yaklaşık 50 bin kişiye hitap etti. Fidan, konuşmasına, elindeki Türk bayrağını öperek başladı.

Vatandaşların 15 Temmuz akşamından itibaren gösterdiği cesaretin hissiyatın, terör örgütlerine şamar gibi indiğini aktaran Fidan, "En büyük dersi siz verdiniz. Sizin bu cesaretiniz, bizlere olan desteğiniz her zaman bizleri de daha dik tuttu, daha güçlü kıldı, daha çok çalışma azmi verdi bizlere. Bizler de siz meydanlardayken kurumlarımızda arkadaşlarımızla beraber daha güçlü olduk. Hainlere karşı daha güçlü cevap vereceğiz inşallah. Neredeyse bir haftadır, meydanları doldurduğunuz için hepinizle gurur duyuyorum. Bu filmin en büyük kahramanı sizlersiniz." diye konuştu.

Fidan, bu süreçte kendilerine destek olan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum yöneticilerine de teşekkürlerini iletti.

Meydanda toplanan vatandaşlar, "Nöbete devam", "İman nöbetini tutmaya devam" yazılı dövizler açtı.

Öte yandan Türk Kızılayı ve bazı sivil toplum kuruluşları meydandaki vatandaşlara yemek ve içecek ikramında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Fidan Düzce Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title