Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

FETÖ'nün İstanbul ve Ankara'daki darbe girişiminin ardından İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda hayat normal döndü.

FETÖ'nün İstanbul ve Ankara'daki darbe girişiminin ardından İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda hayat normal döndü.

Vatandaşlar erken saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanarak işlerine gelmeye, Taksim'de esnaf dükkanlarını açmaya başladı.

Taksim'de bakkal işleten Mustafa Salman, AA muhabire yaptığı açıklamada, yapılan olayın yanlış olduğunu belirterek, "Ne fikirde olursa olsun bir milletin seçtiği bir kişiyi ancak millet gönderir. Silahlar gönderemez. Allah bu ateşi üzerimize atanların üzerine bir ateş gönderir inşallah. Bunlar zalimdir. Cumhurbaşkanının duruşuyla meydana çıktık." ifadelerini kullandı.

Çiçekçilik yapan Halil Çoşkun ise insanların yapılan çağrının ardından Taksim Meydanı'nda toplandığını belirterek, "Askerler burada insanları taradılar. Cumhurbaşkanı insanları çağırmasa çok kötü olurdu her şey." dedi.

Murat Çeşen de askerlerin insanlara rastgele ateş ettiğini kaydederek, "Ezanlar okunmasa, Cumhurbaşkanı olmasaydı şu anda burada olmazdık." dedi.

Dönerci Kenan Yormaz ise dün gece yaşanan olaylara ilişkin, "Ülkemize, demokrasiye yapılan en büyük darbe, ihanet bu. Bu ihanetin bir bedeli olması lazım. Cumhurbaşkanına helal olsun, bu zamana kadar ne yaptıysa. İdam gelsin ve bu vatan hainleri asılsın istiyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

İstiklal Caddesi İstanbul Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title