Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Toplanan kalabalıktan detay görüntüler Vali Ahmet Deniz'in konuşması BATMAN - Batman'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar "demokrasi nöbeti"nin son gününde meydanları doldurdu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Toplanan kalabalıktan detay görüntüler

Vali Ahmet Deniz'in konuşması BATMAN - Batman'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar "demokrasi nöbeti"nin son gününde meydanları doldurdu.

Adalet Caddesi üzerinde 15 Temmuz'dan bu yana devam eden "demokrasi nöbeti"nin kapanış programında konuşan Batman Valisi Deniz, FETÖ ve terör örgütü Pkk'ya tepki gösterdi.

Vatandaşlara teşekkür eden Vali Deniz, dış güçlerin FETÖ'ye yaptıramadıklarını PKK terör örgütüne yaptırmaya çalıştığını söyledi.

Diyarbakır ve Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki terör saldırılarını lanetleyen Vali Deniz, terörün her türlüsüyle sonuna kadar mücadele edeceklerini dile getirdi.

Son iki gündür haince, kalleşçe, FETÖ'nün yaptıklarının benzerini güvenliği sağlayan polise, askere ve sivil vatandaşlara yaptıklarını belirten Deniz, şöyle konuştu:

"Onlar bir şeyden rahatsızlar, halkın meydanlardaki vatan, millet sevgisi ile ayakta duruşundan rahatsızlar. Nasıl FETÖ'nün oyununu bozduysak milletçe yine bozacağız. Gerekirse bu meydanlarda o terör örgütü için de duracağız. Bu milletin birlik ve beraberliği var bin yıldır bu coğrafyada Türk, Kürt, Arap, Çerkez olarak bir aradayız ama onlar bunu anlayamazlar. Nöbete alıştık, bundan sonra da inşallah ara sıra beraber olacağız, yeri geldiği zaman yine bu meydanlarda olacağız."

AK Parti İl Başkanı Diyettin Uçar, Hür Dava Partisi İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat da "demokrasi nöbeti bekleyen vatandaşlara teşekkür etti.

Siirt'ten gelen ilahi gurubu Grup Tillo ilahi konseri verdi.

Hayatını Zeynep Direk ile birleştiren İdris Işık, düğün salonundan meydana gelerek vatandaşlara destek verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Batman PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title