Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Aydın'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki için binlerce vatandaş meydanlardaki demokrasi nöbetine devam ediyor.

Aydın'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki için binlerce vatandaş meydanlardaki demokrasi nöbetine devam ediyor.

Atatürk Kent Meydanı'nda toplanan çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla "Dik dur eğilme bu millet seninle" "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Recep Tayyip Erdoğan", "Darbeye hayır", "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları attı.

Meydanın bazı noktalarına, "Vatan için nöbetteyiz", "Darbeler geride kaldı", merhum başbakanlardan Adnan Menderes ve Turgut Özal ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarının yer aldığı "Milletin Adamları" yazılı pankartlar asıldı.

Darbe girişiminin ilk gününden itibaren alanlarda olduğunu belirten 43 yaşındaki Ahmet Yıldırım, "Liderimiz ne zamana kadar derse o vakte kadar dışarıda oluruz. Bu zamana kadar hep darbeler ezanları susturuyordu ama bu kez de ezanlar darbeleri durdurdu. Nöbete geldiğim ilk gün arabamla ufak bir kaza geçirdim. Ama hiç önemli değil, Recep Tayyip Erdoğan ve bu vatan için arabam da canım da feda olsun." ifadelerini kullandı.

Ünal Yıldız ise şunları söyledi:

"Ezanımız, vatanımız ve bayrağımız için gerekirse canımızı veririz. Bunu Ankara'da ve İstanbul'da kardeşlerimiz, tüm dünyaya gösterdi. Biz de burada hazırız. Yeter ki vatanımız sağ olsun. Tüm dünya, birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğimizi gördü. Bu vatan sahipsiz değil. Bu vatan öyle birilerinin istediği gibi yöneteceği ve yönlendireceği gibi bir ülke değil."

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşları, vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Adnan Menderes Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor? Magandalar kadın sürücüye saldırdı! Kadın sürücüye neden saldırdılar? Magandalar tutuklandı mı? Olay ne?
title