Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, "Ne bu millet ne de Cumhurbaşkanımız diz çöker. Sizin desteğiniz ve duanız olduğu sürece kimse bizim sırtımızı yere getiremez." dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, "Ne bu millet ne de Cumhurbaşkanımız diz çöker. Sizin desteğiniz ve duanız olduğu sürece kimse bizim sırtımızı yere getiremez." dedi.

Çankırı'da Belediye Meydanı'nda toplanan ve ellerinde Türk bayrakları ile dövizler bulunan binlerce kişi, "Dik dur eğilme bu millet seninle" ve "Vatan sana canım feda" sloganları attı.

Kur'an-ı Kerim okunduktan sonra darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için dua edildi.

Sorgun, burada yaptığı konuşmada, FETÖ'ye karşı 21 gündür ülkenin tamamının meydanlarda olduğunu anımsattı.

Darbeci hainlerin Meclis'i bile bombaladığını belirten Ahmet Sorgun, "Kurtuluş Savaşı'nda bile bombalanmayan Meclis, o günkü Batı'lı düşmanlar tarafından bombalandı. Özel harekat bombalandı, bütün iletişimimizi sağlayan TÜRKSAT bombalandı, Ankara Emniyet Müdürlüğü bombalandı. Bir düşman gelseydi, yine aynı yerleri bombalardı. Düşmanın nereden geldiği önemli değil, aynı şeyi yapan bu düşman daha tehlikeli, daha sinsi." diye konuştu.

Bu hainlerin mMilletin silahı ve mermisiyle miletin üzerine ateş ettiklerini belirten Sorgun, "Düşmanın en tehlikelisi Allah ile aldatandır, bu konuda dikkatli olmamız lazım. Allah bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın ve bu millete bir daha 15 Temmuz'u göstermesin." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en uzun gecesinin 15 Temmuz olduğunu vurgulayan Ahmet Sorgun, "Buradaki hedef Recep Tayyip Erdoğan değil, Türkiye. Türkiye'ye, yani size diz çöktürmek istediler. Ne bu millet ne de Cumhurbaşkanımız diz çöker. Sizin desteğiniz ve duanız olduğu sürece kimse bizim sırtımızı yere getiremez. Allah'ın izni ile Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bütün millet meydanlara döküldü." ifadelerini kulandı.

"Demokrasi kahramanları İstanbul'da, Ankara'da, Çankırı'da ve Türkiye'nin her yerinde" diyen Sorgun, şunları söyledi:

"Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Kırgınlıklar, dargınlıklar olabilir ama şimdi kırgınlık, dargınlık zamanı değil. Birbirimizle bir kat daha kucaklaşmak, kenetlenmek, birbirimizi daha çok sevmek, daha çok yardımlaşma zamanı. Söz konusu vatansa, şahsi kırgınlıklarımız teferruattır. Herkes birbiri ile kucaklaşsın. Hep beraber Türkiye olalım. Pazar gününe kadar nöbetlerimize devam edeceğiz. O gün Cumhurbaşkanımız ne talimat verirse ona uyacağız."

Ahmet Sorgun, ilk günden bugüne kadar hiç ara vermeden meydanı dolduran Çankırılılara teşekkür etti.

"Demokrasi nöbeti"ne, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Sorgun AK Parti Türkiye Çankırı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title