Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin başarısız olması dolayısıyla şükür kurbanı kesildi.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin başarısız olması dolayısıyla şükür kurbanı kesildi.

Koçarlı Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen program kapsamında İlçe Müftüsü Hasan Kırkan'ın duasıyla 9 koyunun kesimi yapıldı.

Kaymakam Fırat Çelik, hain darbe girişiminin başarısız olmasından dolayı şükür kurbanı kestiklerini belirterek, etlerin emniyet ve jandarma personeliyle yardıma muhtaç vatandaşlara verileceğini anlattı.

Darbe girişiminin hain ve alçak olduğunu vurgulayan Çelik, "Bugünlere şükür etmek için kurban kestik. Kurban kesmenin hayırlı olacağını düşündük. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın." dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen de 15 Temmuz'da büyük bir felaketin eşiğinden dönüldüğünü aktararak, şunları kaydetti:

"Herkes bu memleketin, bu ülkenin kıymetini daha güzel bir şekilde idrak etti. Bugünden itibaren kardeşçe tekrar Türkiye'yi güçlü bir devlet yapabilmek adına, Türkiye'nin kutlu yürüyüşünü daha da hızlandırmak adına herkes üzerine düşeni daha çok yapacaktır. Kurbanların kabul olmasını diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Fırat Çelik Türkiye Koçarlı Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title