Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Mersin'in Gülnar ilçesinde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine karşı "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

Mersin'in Gülnar ilçesinde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine karşı "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ile Ali Cumhur Taşkın ve AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Gülnar'da "demokrasi nöbeti"ne katılarak, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

Özkan, burada yaptığı konuşmada, darbeler karşısında dik durulması gerektiğini belirterek, "Biz bugün burada olmazsak yarın Allah korusun hainlerin eline geçmiş tanklar burada olur. Onların tankı topu varsa bizim de imanımız var." dedi.

Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "meydanları ikinci bir emre kadar terk etmeyin" emrine uygun olarak meydanları terk etmediklerini kaydetti.

Pendik, "Hangi sıfatla olursa olsun kaymakam, polis, savcı olur kim ki size derse 'artık bu meydanları terk edin, yapılacak şeyler yapıldı. Provokasyonlar olabilir polis, jandarma bu meydanlarda zaten' diyorsa ki o kişi ya cahildir, ya da haindir. Başkomutan, 'o meydanlar terk edilmeyecek' dediği sürece bizler terk etmeyeceğiz. Onun ikinci emrini bekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik de 15 Temmuz akşamından itibaren vatanına ihanet edenlere karşı mücadele edenlere teşekkür etti.

Kapkara gecenin sonunda aydınlığa çıkmanın devlet ve millet için şükür sebebi olduğunu bildiren Ercik, milletin silahını millete doğrultan alçakların da millete hesap vereceğini kaydetti.

Tek bayrak, tek devlet ve tek vatan uğrunda darbe girişimine karşı durarak şehit olanlara Allah'tan rahmet dileyen Ercik, şunları kaydetti:

"İşgalcilere, çapulculara, hainlere ve paralelcilere pabuç bırakmayacağız. Bunların bedelini çok ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'la ve demokrasimizin bütün unsurlarıyla birlikte bu hain, kahpece ve alçakça darbe girişimini kınıyoruz. Tüm camialarla birlikte AK Parti'lisi MHP'lisi CHP'lisi el ele verdik meydanları doldurduk. Başkomutanımızın bizlere talimatı verdi 'meydanlar boşalmasın' diye. Bizler de meydanlardaydık, yurdun dört bir yanında Mersin'in dört bir yanında meydanlardayız. İkinci bir emre kadar da meydanlarda olacağız." diye konuştu.

Vatandaşlar da meydanlara toplanan vatandaşlara sıkma börek yaparak ikramlarda bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Pendik Gülnar Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
title