Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cumhuriyet Meydanı'ndan genel görüntüler Vatandaşlardan görüntüler Şehzadeler Mehteri konserinden detaylar Kuran tilavetinden görüntüler Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in konuşması Selanın okunması, dua edilmesi Manisa'da, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit edilenler anısına Manisa Valiliği, Şehzadeler Kaymakamlığı ve İl Müftülüğü organizasyonuyla program yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cumhuriyet Meydanı'ndan genel görüntüler

Vatandaşlardan görüntüler

Şehzadeler Mehteri konserinden detaylar

Kuran tilavetinden görüntüler

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in konuşması

Selanın okunması, dua edilmesi Manisa'da, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit edilenler anısına Manisa Valiliği, Şehzadeler Kaymakamlığı ve İl Müftülüğü organizasyonuyla program yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki anma etkinliğinde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim okundu. İl Müftüsü Sinan Cihan da şehitler için dua ettirdi.

Vatandaşlara hitap eden Vali Mustafa Hakan Güvençer, 15 gündür meydanda olduklarını ifade etti.

Verilebilecek sesin, söylenebilecek sözün en güzelini aziz şehitlerin söylediğini vurgulayan Güvençer, şöyle konuştu:

"Ateşle oynanmaz, suyun önü kesilmez. Binlerce yıldır, defalarca öğrettik ama bir kez daha öğrenmeye ihtiyaçları varmış birilerinin. Ateşle oynanmadığı gibi bu milletle de oynanmaz. Suyun önü kesilemediği gibi bu milletin de önü kesilmez. Milletin ortak asgari müşterekleri var; bunlar vatanın bütünlüğü, devletin diriliği, ırz, namus ve irade. Bunlara bir el uzandığı zaman o eli kırılır. 15 Temmuz'da bu yaşandı. Hiç tereddütsüz milletin eli ile bu eli kırdık çok şükür."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Hakan Güvençer Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title