Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

KASTAMONU / Kastamonu ve Amasya'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların "demokrasi nöbeti" sürüyor.

KASTAMONU / Kastamonu ve Amasya'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Kastamonu'da vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim tilavetini dinledi, şehitler için dua etti.

Meydanda kurulan dev ekranda darbe girişimi sırasında yaşanan olayların görüntüleri izlendi. Vatandaşlar darbe karşıtı sloganlar atarak, darbe girişimini protesto etti.

Alanda toplanan vatandaşlara Kastamonu Belediyesi tarafından su ve çay ikram edildi.

Amasya

Amasya'da vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimine karşı "demokrasi nöbetine" devam ediyor.

Yavuz Selim Meydanı'nda toplanan ve 12 gündür demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlar, ellerinde bayraklarla sloganlar attı. Vatandaşlar, darbe girişimine karşı hayatını kaybeden şehitler için dua etti.

Amasya Valisi Salih Işık, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve protokol üyeleri, meydanda toplanan vatandaşlarla sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

Başkan Özdemir, burada yaptığı açıklamada, 15 Temmuz akşamı Türk milletinin örf, adet ve ahlakından nasibini almamış bir takım cuntacı askerin, Türkiye Cumhuriyeti'ni cebren ve hile ile ele geçirmeye çalıştığını ancak buna Türk milletinin engel olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Cafer Özdemir Kastamonu Amasya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title