Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Gülnar'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından ilçe sakinlerinin başlattığı "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Gülnar'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından ilçe sakinlerinin başlattığı "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Gülnar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde bir araya gelen vatandaşlar, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu.

Daha sonra kalabalık ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak darbe girişimine tepki gösterdi.

Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un basit bir darbe girişimi olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "çıkıp irademize sahip çıkın" demesiyle meydanların dolduğunu aktaran Pendik, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, orada dimdik duruyordu. Milletimiz liderine, ülkesine sahip çıktı. 15 Temmuz gecesinden bu yana demokrasi nöbeti bekleyen Gülnar halkı birlik ve beraberlik gecemize hoş geldiniz. Sizlere sarı gelinin torunlarısınız. Sizler göstermiş olduğunuz bu dik duruşunuzla Türkiye'ye ve dünyaya örnek oldunuz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Pendik Gülnar Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title