Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bazı sendikaların temsilcileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bazı sendikaların temsilcileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Alaplı Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Salim Bilci, dernek binasında düzenlenen toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "ne zaman nöbet bitti derse" imamlar ve sendika temsilcileriyle nöbet tutmayı bırakacaklarını söyledi.

Demokrasi, özgürlük, vatan ve bayrak için demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceklerini ifade eden Bilci, şöyle konuştu:

"Aziz milletimizin kendisine yönelik olarak asker kıyafetleri içerisinde kendini gizlemiş olan bir kesim hain devlet yapılanmasının uzantıları tarafından 15 Temmuz akşamı yapılmak istenen darbe girişimini lanetliyoruz. Bugün sivil toplum kuruluşları olarak halkımızın, özgürlüğümüzün ve ümmetin selametinin yanında olduğumuzu bu alçak darbenin karşısında tavır ve direnç göstermeye devam edeceğimizi beyan ederiz. Milletimiz bu darbe girişimine ilk anda onurlu duruşuyla canı pahasına karşı koymuş ve bu uğurda yüzlerce şehit vermiştir. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak Alaplı Politika Güncel Haberler

title