Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Taksim Meydanında düzenlediği "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi"ne 100 binlerce vatandaş katıldı.

Odunpazarı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ülkenin dört bir yanından vatandaşların akın ettiği "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi"ne Eskişehir'den de yoğun katılım olduğu bildirildi.

CHP Eskişehir İl Başkanlığı'nın çağrısını yaptığı miting için Eskişehir'den 30 otobüs kaldırıldı.

Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi önünde bir araya gelen bin 500 kişi, buradan mitinge katılmak üzere İstanbul'a hareket etti. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı, Tepebaşı, Mahmudiye ve Han Belediyesinin katıldığı "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi"ne Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı.

Miting izlenimlerini aktaran Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, "Türkiye'nin dört bir yanından gelen, farklı görüşlerdeki yüz binlerce yurttaşımız aynı ortak noktada buluştu. Orada, o alanda geçmiş darbelerde zulüm yaşamış kitleler de vardı. Darbeleri kitaplardan okuyan gençlerimiz de vardı. Hepsinin ortak görüşü bir daha darbelerin yaşanmaması oldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title