Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Uşak'ta, AK Parti Gençlik Kolları, Alperen Ocakları ve bazı sivil toplum kuruluşları, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Uşak'ta, AK Parti Gençlik Kolları, Alperen Ocakları ve bazı sivil toplum kuruluşları, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

FETÖ'nün darbe girişimini protesto için AK Parti İl Gençlik Kolları, Alperen Ocakları ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Uşak Öğretmenevi'nde toplanarak basın açıklaması yaptı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Ahmet Mıllık, 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunanların, tank, uçak ve tüfeklerle kendi insanlarına ateş açtığını, Türk milleti geçmişte olduğu gibi bütün dünyayı dik duruşuna imrendirerek canı pahasına darbenin karşısında korkusuzca durduğunu ve darbe girişimini onurlu bir biçimde engellediğini belirtti.

15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişiminin Türkiye'de yaşayan bütün insanlara karşı yapıldığını söyleyen Mıllık, "Ancak hesaplar tutmamış, inlerinde bekleyerek el ovuşturan satılmış hainler milletin asil duruşu karşısında neye uğradıklarını şaşırmışlardır. Türk milleti kiralık beyinlerin oluşturduğu bu kirli defteri darbecilerin yüzüne bir tokat gibi çarpmıştır. Vatan uğruna ölümü göze alan milletimiz, yalnızca darbecilere değil bütün dünyaya Türk milletinin onurunu tek vücut olarak göstermişlerdir." dedi.

Siyasi farklılık gözetmeksizin birlik çağrısında bulunan Mıllık, şöyle devam etti:

"Hiçbir şahıs, hiçbir örgüt, hiçbir devlet Türk milletinin demokrasi yolundaki kararlı yürüyüşünü sekteye uğratamayacak ve milletimiz kendine yapılanı asla unutmayacak ve bu oyunun bir parçası olan bütün bölücü kansızlara en ağır bedeli ödetecektir. Gönlü vatan sevgisiyle dolu olan biz gençlerin sayesinde Türkiye'yi hain planlarla bölmek isteyen riyakarlar darmadağın olmuşlardır. Türk milleti canını teslim etmeden asla ve asla vatanını teslim etmeyecektir."

Açıklamaya Alperen Ocakları Başkan yardımcısı Mehmet Boyacı, Genç MÜSİAD Başkanı Mehmet Fatih Gündüz, Genç İHH Başkanı Akif Gültekin, Genç Memur-Sen Başkanı Bilal Ertaş, Genç TÜMSİAD Başkanı Muhammed Nezir Balta, Uşak Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mehmet Alperen Cinci de destek verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Alperen Ocakları AK Parti Türkiye Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title