Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kepsut Süt Üreticileri ve Kırmızı Et Birliği Başkanı Cemal Özden, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

Kepsut Süt Üreticileri ve Kırmızı Et Birliği Başkanı Cemal Özden, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

Birlik Başkanı Özden, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da Türkiye'nin yakın tarihinin en hain ihanetlerinden birine uğradığını, ancak ülkenin yıkılmaz devlet geleneğinin, tek yürek olan siyasi otoritenin, cesur güvenlik görevlilerinin, gerçeklerin peşindeki habercilerinin ve Türk halkının sağ duyusunun menfur girişimi engellediğini söyledi.

Birlik olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temel değerlerini, anayasal düzenini ve demokrasi geleneğini tehdit etmeye kalkışan bu saldırıyı şiddetle kınadıklarını dile getiren Özden, "Bu elim olay sırasında hayattan koparılan şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifa diliyoruz." dedi.

Özden, bu dönemin, Türkiye Cumhuriyetine ve demokrasiye her zamankinden daha fazla sahip çıkılarak, yan yana durularak aşılacağını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizler Türkiye Cumhuriyetine ve demokrasiye sahip çıkmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyecek, hatta bunu daha güçlü şekilde sürdüreceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük bir dünya devleti olarak yarınlara dünden daha inançlı bir şekilde yürümesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Vakit birliğimizi, beraberliğimizi daha da güçlendirme vaktidir."

Kaynak: AA / Güncel

Kepsut Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title