Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Antalya'nın Kaş ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimine karşı "Milli İrade Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Antalya'nın Kaş ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimine karşı "Milli İrade Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Milli iradeyi hedef alan 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle Kaş Belediyesinin çağrısıyla düzenlenen yürüyüş otogar önünde başladı. Yaklaşık bin 500 kişilik grup, Atatürk Bulvarı üzerinden mehteran takımı eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na geldi.

Yürüyüşe, Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, İlçe Müftüsü Fethullah Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve müdürler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Kalkan Merkez Camii İmam Hatibi Mustafa Güler Kur'an-ı Kerim okudu.

Belediye Başkanı Kocaer, yaptığı konuşmada, Türk halkının demokrasinin yılmaz bekçisi olduğunu belirtedit, "Demokrasi için, hürriyet için, darbelere hayır demek için buradayız. Bu ülke, bu vatan, bu bayrak bizimdir. Kimse bu ülkeyi bölemeyecektir." dedi.

Meydanda, katılımcılara yemek ikramı yapıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından Türkiye Cumhuriyeti devleti ve sağduyulu Türk milletinin tüm dünyaya demokrasi bilinci dersi verdiğini söyledi.

OHAL ilanından sonra tatilcilerin sokağa çıkma ile ilgili tereddütleri olabileceğine değinen Dahoğlu, herkesin otellerindeki misafirleri doğru bilgilendirerek bunları gidermesi gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: AA / Güncel

Halil Kocaer AK Parti Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title