Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Memur - Sen Hakkari Şubesi, FETÖ'nün darbe girişimini kınadı.

Memur - Sen Hakkari Şubesi, FETÖ'nün darbe girişimini kınadı.

Valilik binası önünde yapılan açıklama metnini okuyan Memur Sen İl Temsilcisi Nihat Gür, son teröristin bu topraklardan sökülüp atılana kadar ayakta olacaklarını söyledi.

Gür, terör şebekesi FETÖ'nün bütün imkan ve kabiliyetlerini kullanarak denediği kanlı darbe girişimini bir kez daha lanetleyerek şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına, Türk milletine ve devlete başsağlığı diledi.

FETÖ'nün içeriden ve dışarıdan aldığı destekle devleti ve milletin tüm değerlerini hedef alan kanlı kalkışmasının "alçaklık", "hainlik" ve "canilik" olarak tarihe geçtiğini anlatan Gür, "Alçaklık, hainlik ve canilikle canları pahasına mücadele eden milletimizin şanlı ve onurlu direnişi ise tarihe altın harflerle yazılmıştır. Sancağı en önde sadece eliyle değil yüreğiyle taşıyan millet geleceğine sahip çıkmıştır. Sultan Alpaslan'ın, Kılıçarslan'ın, Selahaddin Eyyubi'nin, Ertuğrul Gazi'nin, Osman Gazi'nin, Orhan Gazi'nin, Fatih Sultan Mehmet'in, Kanuni Sultan Süleyman'ın, Yavuz Sultan Selim'in ve Mehmet Akif'in torunları büyük Türkiye yolculuğunu durdurmaya çalışan teröristlere diz çöktürmüştür." dedi.

Sahayı temizleyen milletin, devletin hücrelerine yerleşen, tüm bedenini ele geçirmeye çalışan lanet virüsün topyekun sökülüp atılması için ayağa kalktığını belirten Gür, "Bugün ülkemizin yerli ve milli unsurlarının hep birlikte verdiği destansı mücadelesine tanıklık ediyoruz. Bu mücadeleyi verenler sadece Anadolu için değil tüm insanlık için veriyor. Tüm mazlumların umudu olan Türkiye'yi canı pahasına savunuyor, topyekun insanlığın kurtuluşu için tarih yazıyor." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Sultan Mehmet Memur Sen Türkiye Hakkari Politika Güncel Haberler

title