Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Aypar, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimi karşısında her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan, 20 milyonluk camiayı temsil eden esnaf ve sanatkarların, hiç düşünmeden cesaretle dimdik ayakta durduğunu belirtti.

Ülkesine, milletine ve devletine sahip çıkan vatandaşların meydanlara korkusuzca çıkarak demokrasi nöbeti tutmalarının bugün olduğu gibi gelecek için de en büyük teminat olduğunu aktaran Aypar, şunları kaydetti:

"Demokrasiyi sahiplenme noktasında esnaf ve sanatkarlarımız her zaman olduğu gibi tek vücut halinde sarsılmaz bir iradeyle, bölünmez bütünlüğü, huzur ve güvenliği için daima devletimizin ve milletimizin yanında yer alacaktır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu menfur darbe girişimine karşı canlarını ortaya koyarak şehit düşen kahraman güvenlik kuvvetlerimize ve demokrasiye bağlı yurtsever vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı ve sabır diliyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Seydişehir Güncel Haberler

title