Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Pazarcık ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından toplumun bütün kesimlerinden insanların demokrasi nöbeti devam ediyor.

Pazarcık ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından toplumun bütün kesimlerinden insanların demokrasi nöbeti devam ediyor.

Pazarcık- Malatya karayolu üzerine kurulan "Demokrasi Çadırı" FETÖ'nün darbe girişimine karşı çıkanları bir araya getiriyor.

Kaymakam Mehmet Boztepe, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Bucak, İlçe Emniyet Müdürü Fırat Güneş, çadırı ziyaret ederek nöbet tutan vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam Boztepe, burada yaptığı konuşmada, Pazarcık halkına sağduyusu, taşkınlık yapmaması ve demokrasiye olan inanç ve sahip çıkmalarından dolayı teşekkür etti.

İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Müdürüyle vatandaşların arasında olduğunu dile getiren Boztepe, "Sizlere teşekkür ediyorum. Hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Mesut Ganidağlı ise ülkenin bekasını hedefleyen cuntacı darbecilere en güzel cevabı vatansever millet tarafından Türkiye'deki meydanlarda büyük bir coşku ve kararlılıkla verildiğini belirtti.

Aynı coşku ve kararlılığın Pazarcık'ta toplumun tüm kesimlerinin buluşması ile kendini gösterdiğini vurgulayan Ganidağlı, şunları kaydetti:

"Pazarcıklı hemşehrilerimiz hep bir ağızdan 'söz de karar da milletindir' demiştir. Sabaha kadar binlerce insanımızla beraber uyumadan tuttuğumuz demokrasi nöbeti, bu sabah kurduğumuz demokrasi çadırında aziz hemşehrilerimizin yoğun ve olgun teveccühleri ile devam etmektedir. Demokrasi çadırımızı ziyaretleri ile şereflendiren ilçe Kaymakamımıza, İlçe Jandarma Komutanımıza, İlçe Emniyet Müdürümüze ve daire müdürlerimize çok teşekkür ediyoruz. Nöbetimiz Başkomutanımız Cumhurbaşkanımızın ikinci bir talimatına kadar gevşemeden devam edecektir. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin, hainlere fırsat vermesin."

Yapılan konuşmaların ardından, Pazarcık Ulu Camii imamı Abdurrahman Genç tarafından, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Boztepe Pazarcık Malatya Bucak Politika Güncel Haberler

title