Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Dua edilmesi Namaz kılınması - Karabük ve Safranbolu'da darbe girişimi protesto edildi Karabük ve Safranbolu'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması'nın (PDY) askeri darbe girişimini protesto etmek amacıyla vatandaşlar meydanlara akın etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Dua edilmesi

Namaz kılınması

- Karabük ve Safranbolu'da darbe girişimi protesto edildi

Karabük ve Safranbolu'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması'nın (PDY) askeri darbe girişimini protesto etmek amacıyla vatandaşlar meydanlara akın etti.

Karabük'te Kent Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, darbe girişimini protesto etti.

Karabük İl Müftü Yardımcısı Mehmet Türkoğlu'nun akşam namazı kıldırdığı meydanda, Kur'an-ı Kerim tilavet edildi, ilahiler okundu.

Gösteriye, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Safranbolu'da da Misaki Milli Medyanı'nda düzenlenen gösteriye çok sayıda vatandaş katıldı. Göstericiler, darbe girişimini kınayan sloganlar attı, Türk bayrakları taşıdı.

Kaynak: AA / Güncel

Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title