Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kategori Mağazacılığı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

Kategori Mağazacılığı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

Özpamukçu, yaptığı açıklamada, darbe girişiminin halkın gösterdiği birlik ve devlet büyüklerinin yoğun çabalarıyla aşıldığını belirterek, "Halkımız meydanlara inerek demokrasisine sahip çıkmış ve değişimin yerinin darbe değil sandık olduğunu göstermiştir. Bu durum geleceğe güvenle bakma inancımızı kuvvetlendirecektir. Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak geçecek olan bu olayın aşılmasındaki olumlu taraf, milletimizin demokrasi ve cumhuriyetimize sahip çıkarak devleti ile el ele vererek hızlıca normale dönme çabasına girmesidir." ifadelerini kullandı.

Halkın moralini, huzurunu ve refahını her zaman en önde önceliklendiren perakende sektörünün oyuncuları olarak normale dönme çabasında var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayan Özpamukçu, şunları kaydetti:

"Bu durumdan hızlıca çıkmanın ve huzuru geri getirmenin yollarını bulacağız. 16 Temmuz itibarıyla özellikle Ankara ve İstanbul başta olmak üzere başta çalışanlarımızın da güvenliğini sağlamayı dikkate alarak güvenlik güçlerinin ve ulaşımın izin verdiği ölçüde mağazalarımızı açtık, müşterilerimizi ağırlamaya devam ettik. Halkımızın bu yaşananları hak etmediğini göstermek, hayatın normal akışına hızlıca dönmesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürmenin gerekliliğine inanıyoruz."

Özpamukçu, huzurlu, normal yaşama dönüldüğü, morallerin düzeldiği günlere hızlıca ulaşılması temennisini dile getirdi.

Sektöre, çalışanlara ve halka geçmiş olsun dileklerini ileten Özpamukçu, "Bu demokrasi dışı eylemi şiddetle kınıyoruz. Olayda hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır, yaralananlara ise acil şifalar diliyoruz." görüşünü paylaştı.

Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer de "Ülkemiz ve milletimizin ciddi bir tehditle karşılaştığı, demokrasimizin ortadan kaldırılmaya çalışıldığı bir hain kalkışma ile karşı karşıya gelmiş ve halkımızın dik duruşuyla Allah'a şükür bunu bertaraf etmiş bulunuyoruz. Bizler böyle dik durdukça, birlik ve beraberliğimizi korudukça bizi kimse bölemeyecek ve yıkamayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title