Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmada tutuklanan Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran'ın yerine yardımcısı Şenol Polat seçildi.

Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmada tutuklanan Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran'ın yerine yardımcısı Şenol Polat seçildi.

Aşkale Belediyesi Meclis Toplantısı, belediyenin Encümen Odasında düzenlendi. Toplantıda, Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran'ın FETÖ soruşturması çerçevesinde tutuklanması ve AK Parti'den ihraç edilmesi üzerine yerine vekaleten bakacak kişinin belirlenmesi amacıyla seçim yapıldı.

Seçime tek aday olarak giren Aşkale Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Polat, Aşkale Belediye Başkan Vekilliğine getirildi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile beraberindekiler Şenol Polat'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Yeşilyurt, ziyarette gazetecilere yaptığı açıklamada, Polat'ın görevinde başarılı olacağına emin olduğunu ifade ederek, "Polat'ın seçilmesi Aşkale'ye hayırlı olsun" dedi.

Polat ise Aşkale için çalışacaklarını vurgulayarak, "Bugün itibariyle Aşkale Belediyesi Meclis kararı ile Belediye Başkan Vekili olarak görevime devam edeceğim. Bu süreçte yeni bir Aşkale'nin inşasında hepimiz var gücümüzle çalışacağız. Allah ilçemize, belediyemize hayırlı uğurlu etsin" diye konuştu.

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Başaran, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı. Başaran, AK Parti'den de ihraç edilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Enver Başaran AK Parti Erzurum Aşkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title