Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 26 şüpheliden 14'ü tutuklandı.

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 26 şüpheliden 14'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, darbe girişimine yönelik soruşturmada gözaltına alınan Karabük Üniversitesinde görevli, Prof. Dr. C.R.F, doçentler E.Y, M.T.S, yardımcı doçentler C.C, C.B ve Salih Yıldırım, araştırma görevlileri Cahid Özdeveci, Serkan Esen, Turgay Türker, Mahmut Çelik, Y.A.T, O.B, öğretim görevlileri Aladdin Yılmaz ve Hakan Suvak, E.T, M.Ç, S.Ö ve E.N, okutman L.A.C ile Karabük Adliyesinde görevli bilgi işlem şefi Adem Ünal, zabit katibi Nuray Cesur, Safranbolu Adliyesi zabit katibi Şaban Yüksel, cezaevi katibi Yılmaz Yılmaz, infaz koruma memurları Yasin Kayabaşı, Ekrem Aygün ve Semiha Baş emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Yıldırım, Özdeveci, Esen, Türker, Çelik, Aladdin Yılmaz, Suvak, Ünal, Cesur, Yüksel, Yılmaz Yılmaz, Kayabaşı, Aygün ve Baş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. E.Y, M.T.S, C.B, E.T, M.Ç, S.Ö, E.N, Y.A.T ve O.B adli kontrol şartıyla, L.A.C, C.C ve C.R.F ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Salih Yıldırım Yılmaz Yılmaz Serkan Esen Karabük 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title