Haberler

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nda Görevli Askerlerden 39'u Tutuklandı

Güncelleme:

Darbe girişiminin ardından gözaltına alınan, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nda görevli askerlerden 39'u daha tutuklandı.

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince Ankara Adliyesine getirilen ve savcılık sorgusu tamamlanan Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nda görevli 39 asker, tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği, sorgusu tamamlanan 39 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.

KASIRGA'YI KAÇIRDIKLARI İLERİ SÜRÜLÜYOR

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nda görevli şüphelilerden 39'unun, FETÖ'nün darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi, TRT'nin Oran'daki binasını "IŞİD geliyor" diye bastıkları, yayını keserek sözde "Yurtta Sulh Konseyi" adına hazırlanan sıkıyönetim bildirisini silah zoruyla okuttukları ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'yı kaçırdıkları iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nda görevli 283 asker, 22 Temmuz'da Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ekiplerince Çankaya Köşkü'nde gözaltına alınarak, sorgulanmaları için Polis Akademisi yerleşkesine getirilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Fahri Kasırga Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title