Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi - Yıldız Gürsoy Son Yolculuğuna Uğurlandı

Görüntü Dökümü: Cenazenin cami avlusuna getirilmesi Yakınlarının göz yaşları Yakınlarının fenalık geçirmesi İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu'nun duası Cenaze namazının kılınması Helallik istenmesi Cenazenin defin aracına bindirilmesi Yıldız Gürsoy'un ağabeyi Okay Gürsoy'un açıklamaları FETÖ'nün darbe girişimi Darbe girişimi sırasında Ankara'da yaralanan ve tedavi gördüğü hastane hayatını kaybeden Gürsoy'ün cenazesi, memleketi Yozgat'ta toprağa verildi FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da hayatını kaybeden Yıldız Gürsoy (42), memleketi Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Görüntü Dökümü:

Cenazenin cami avlusuna getirilmesi

Yakınlarının göz yaşları

Yakınlarının fenalık geçirmesi

İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu'nun duası

Cenaze namazının kılınması

Helallik istenmesi

Cenazenin defin aracına bindirilmesi

Yıldız Gürsoy'un ağabeyi Okay Gürsoy'un açıklamaları FETÖ'nün darbe girişimi

Darbe girişimi sırasında Ankara'da yaralanan ve tedavi gördüğü hastane hayatını kaybeden Gürsoy'ün cenazesi, memleketi Yozgat'ta toprağa verildi

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da hayatını kaybeden Yıldız Gürsoy (42), memleketi Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önüne giden ve başına şarapnel parçasının isabet etmesi sonucu yaralanan Gürsoy, tedavi gördüğü Ankara Hastanesinde dün gece hayatını kaybetti.

Gürsoy'un cenazesi, Ankara'dan Yozgat'ın Sarıkaya ilçesine getirildi. Cenaze, Merkez Cami'de İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu'nun ikindi vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından Tepedoğan köyünde defnedildi.

Cenazeye, Gürsoy'un yakınları ile Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Garnizon Komutanı Albay Selçuk Yıldırım ve vatandaşlar katıldı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayan ve özel bir şirkette çaycı olarak çalışan Gürsoy'un eşinden ayrıldığı ve 20 yaşında bir oğlunun bulunduğu öğrenildi.

"Bu vatan hainleri asılsın"

Yıldız Gürsoy'un ağabeyi Okay Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayları televizyonda izledikten sonra kardeşini evde bırakarak Genelkurmay Başkanlığı önüne gittiklerini belirtti.

Evden ayrıldıktan bir süre sonra uyarılarını dinlemeyip onun da Genelkurmay Başkanlığı önüne koştuğunu dile getiren Gürsoy, şöyle konuştu:

"Orada, 'Vatanım için, milletim için ben gerekirse şehit olacağım, geri çekilmek yok' diyor. Hainlerin helikopterden açtığı ateş sonucu başının arkasından darbe alıyor. Daha sonra hastaneye götürülüyor ve ağır yaralı olarak geldiği için ameliyata alınıyor. Bir hafta yaşam mücadelesi verdikten sonra beyin ölümü gerçekleşti. Bu darbe girişiminde bulunanlar vatan hainleridir. Hepsi asılsın. Bütün ana kuzuları yandı. Bütün suçsuz insanlar yandı. Allah'ından bulsunlar."

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Eroğlu Yozgat Müftü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title