Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi - 29 İş Yeri Kapatıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İşyerlerinin mühürlenmesi - Düzce'de, FETÖ terör örgütüne finans desteği sağladığı tespit edilen 29 işyeri mühürlendi Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, daha önce örgüte finansal destek sağladığı tespit edilen 29 iş yerinin çalışma ruhsatı iptal edilerek mühürlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İşyerlerinin mühürlenmesi - Düzce'de, FETÖ terör örgütüne finans desteği sağladığı tespit edilen 29 işyeri mühürlendi

Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, daha önce örgüte finansal destek sağladığı tespit edilen 29 iş yerinin çalışma ruhsatı iptal edilerek mühürlendi.

Alınan bilgiye göre, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmada, Düzce Valiliğinin gerekçeli kararıyla önceden tespit edilen 29 iş yerine polis ve zabıta ekiplerince baskın yapıldı.

Valilik tarafından gerekçeli kararın iş yeri sahiplerine teslim edilmesinin ardından zabıtalar, söz konusu 29 işletmenin, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatını iptal ederek mühürledi.

İş yerlerine teslim edilen gerekçeli tebliğde şu ifadeler yer alıyor:

"İşyeri açma ve çalışma ruhsatınız, Bakanlar Kurulu tarafından Anayasanın 120. maddesi ile 2935 sayılı olağanüstü Hal kanunun 3. maddesinin (b) bendine istinaden ülke genelinde 15 temmuz 2016 tarihinde kalkışma hareketinin akabinde 2016/9064 sayılı Bakanlar Kurulu kararı doğrultusunda alınan olağanüstü hal hükümleri ve Başkanlık makamımızca iş yerinizin faaliyetten men edilerek, iş yeri açma ve çalışma ruhsatınız iptal edilmiştir."

Kaynak: AA / Güncel

Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title