Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi

Bursa Milli Eğitim Müdürlüğünce il genelinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatı tespit edilerek kapatılan okullardaki öğrencilerin diploma, TEOG tercihleri, kayıt, nakil ve diğer iş ve işlemlerinin yapılacağı komisyon ve okullar açıklandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 23 Temmuz 2016 tarihli Kanun Hükmünde Kararname gereği, il genelinde kapatılan okullarla ilgili iş ve işlemlerin, kapatılan okulların bağlı bulunduğu İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde kurulan komisyonlarca yürütüleceği vurgulandı.

Açıklamada, Gemlik ilçesinde kapatılan kurumların iş ve işlemlerinin Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Osmangazi'dekilerin Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Mustafakemalpaşa'dakilerin Mustafakemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Yenişehir'dekilerin Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, İnegöl'dekilerin İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Yıldırım'dakilerin Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Mudanya'dakilerin Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kurulan komisyon tarafından yürütüleceği belirtildi.

Nilüfer'de ilçesinde kapatılan Özel Burakhan Ana-İlk-Ortaokulu ve Özel İlkbahar İlkokulu ve Ortaokulunun işlemlerinin Nilüfer İlçesi Süleyman Cura İlkokulu tarafından, Özel Nilüfer İlkokulu ve Ortaokulunun işlemlerinin Nilüfer İlçesi Abdurrahman Vardar İlkokulu ve Ortaokulunca, Nilüfer İlçesindeki Ortaöğretim kurumlarından kapatılan tüm kurumlarınsa Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kurulan komisyon tarafından yapılacağı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Osmangazi Gemlik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title