Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi

Aydın'ın Efeler ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında kapatılan bir özel okul ile faal durumdaki iki hastanede polis ekiplerince arama yapıldı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında kapatılan bir özel okul ile faal durumdaki iki hastanede polis ekiplerince arama yapıldı.

FETÖ'nün darbe girişimi ile ilgili soruşturma çerçevesinde kapatılan okullar arasında yer alan Muzaffer Ancın Ortaokulu'nda, Aydın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince arama yapıldı. Aramada Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri de hazır bulundu.

Aramalarda el konulan bazı belgeler, incelenmek üzere Aydın Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Bu arada FETÖ bağlantısı olduğu iddia edilen Özel Medinova ve Ege Liva Hastanesi'nde de polis, maliye ve sağlık ekiplerince inceleme başlatıldı.

Medinova Hastanesinden yapılan yazılı açıklamada, "Bu sabah Maliye Bakanlığı yetkilileri hastanemize gelerek mali kontrol ve envanter tespitinde bulunacaklarını söylemişlerdir ve halen bu işlemler devam etmektedir. Hastanemizin kapatıldığına ya da hazineye devredildiğine dair herhangi bir resmi yazı ya da evrak bulunmamaktadır. Hastanemizin, şirket ortaklarımızın hiçbir yasa dışı örgüt ve yapılanma ile ilişkisi kesinlikle bulunmamaktadır. Tüm hastane yönetimi, ortakları ve çalışanları olarak her türlü yasa dışı örgüt, darbe girişimi ve eylemi bir kez daha kınıyoruz. Daha sonra meydana gelecek gelişmeler basın ve kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title