Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi

Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, daha önce örgüte finansal destek sağladığı tespit edilen 29 işyerinin çalışma ruhsatı iptal edilerek mühürlendi.

Alınan bilgiye göre, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmada, Düzce Valiliğinin gerekçeli kararıyla önceden tespit edilen kent merkezindeki 29 işyerine polis ve zabıta ekiplerince baskın yapıldı.

Valilik tarafından gerekçeli kararın işletme sahiplerine teslim edilmesinin ardından zabıtalar, söz konusu 29 kurumun, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatını iptal ederek, mühürledi.

Düzce Valiliğinin işletmelere ulaştırılan gerekçeli tebliğinde şu ifadelere yer verildi:

"İşyeri açma ve çalışma ruhsatınız, Bakanlar Kurulunca, Anayasanın 120. maddesi ve 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu 3. maddesinin (b) bendine istinaden, ülke genelinde 15 temmuz 2016'da askeri kalkışma hareketinin akabinde 2016/9064 sayılı Bakanlar Kurulu kararı doğrultusunda alınan olağanüstü hal hükümleri gereği ve Başkanlık makamımızca, işyeriniz faaliyetten men edilerek, işyeri açma ve çalışma ruhsatınız iptal edilmiştir."

Kaynak: AA / Güncel

Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title