Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ele geçirilen mühimmatların görüntüleri FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan cumhuriyet savcısı İlker Çetin'in adliyedeki odasında 18, evinde 4 olmak üzere 22 tabanca ile 1 pompalı tüfek ele geçirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ele geçirilen mühimmatların görüntüleri FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan cumhuriyet savcısı İlker Çetin'in adliyedeki odasında 18, evinde 4 olmak üzere 22 tabanca ile 1 pompalı tüfek ele geçirildi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Uşak'ta gözaltına alındıktan sonra bu sabah tutuklanan Çetin'in adliyedeki odasında ve evinde arama yapıldı.

Çetin'in adliyedeki odasında, üzerinde "ceza kararları", "hukuk kararları" yazılı iki karton koli içerisinde kitapların altına gizlenmiş 2'si Glock marka olmak üzere değişik çap ve markalarda 18 tabanca, 34 mermi ele geçirildi.

İlker Çetin'in evinde ise 4 tabanca ile 1 pompalı tüfek bulundu.

Silahlara kriminal inceleme için el konulurken, tabancaların ve tüfeğin ruhsatlı olduğu öğrenildi.

Çetin, 2012'de Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı iken adliye binasından 500 kilogram uyuşturucu çalınmasıyla ilgili soruşturma geçirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

İlker Çetin Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title