Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yurttan detay görüntüler Isparta Tren Garı'ndan görüntü FETÖ'nün darbe girişimi FETÖ'nün darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Isparta'da FETÖ'ye ait bir yurtta arama yapıldı, yurt müdürü gözaltına alındı, çok sayıda bilgisayara kasasına ve hardiskine el konuldu Soruşturma kapsamında Isparta Tren Garı'ndaki askeri vagonlarda da arama yapıldı FETÖ'nün darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Isparta'da FETÖ'ye ait bir yurtta arama yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yurttan detay görüntüler

Isparta Tren Garı'ndan görüntü FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Isparta'da FETÖ'ye ait bir yurtta arama yapıldı, yurt müdürü gözaltına alındı, çok sayıda bilgisayara kasasına ve hardiskine el konuldu

Soruşturma kapsamında Isparta Tren Garı'ndaki askeri vagonlarda da arama yapıldı

FETÖ'nün darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Isparta'da FETÖ'ye ait bir yurtta arama yapıldı. Yurt müdürünün gözaltına alındığı operasyonda çok sayıda bilgisayara kasasına ve hardiskine el konuldu.

Alınan bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Isparta'da faaliyet gösteren, FETÖ'ye ait bir yurda operasyon düzenledi. Yurt müdürünün gözaltına alındığı operasyonda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ait çok sayıda kitap ile örgütsel doküman ele geçirildi.

Aramada 20'inin üzerinde bilgisayar kasasına ve hardiskine el konuldu.

Soruşturma kapsamında ayrıca Isparta Tren Garı'nda bulunan Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığına ait askeri vagonlarda arama yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Isparta 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title