Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi

Türkiye'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı "darbeyekarsiimza.com" internet sitesi aracılığıyla imza kampanyası başlatıldı.

Türkiye'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı "darbeyekarsiimza.com" internet sitesi aracılığıyla imza kampanyası başlatıldı.

Kampanyaya ilişkin yapılan açıklamada, "Ülkemize karşı girişilen darbe teşebbüsü karşısında millet olarak meydanlarda saf tuttuk, karşı durduk. Nöbetimiz ilk günkü heyecanla devam ediyor. Ayrıca darbeye karşı Edirne'den Ardahan'a, Samsun'dan Hatay'a, milletin bu karşı duruşunu tüm dünyaya göstermek için bir imza kampanyası başlatıyoruz." denildi.

Açıklamada, vatandaşların "darbeyekarsiimza.com" sayfasından "Darbeye Hayır" butonuna tıklayarak imza atabilecekleri ifade edilerek, kampanyanın çeşitli internet kanalları ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılması istendi.

-"İlk andan itibaren sokaklarda indik"

İmza kampanyasını yürüten grup adına yazılı açıklamada bulunan Uğur Karaboğa, 15 Temmuz akşamı millete doğrultulan tanklara, ülke olarak ilk andan itibaren karşı çıktıklarını kaydetti.

Açıklamada, darbeye karşı onurlu mücadelede şehitlerin verildiğini belirten Karaboğa, şu ifadeleri kullandı:

"Bizler 15 Temmuz akşamı millete karşı doğrultulan tanklara, millet olarak ilk andan itibaren sokaklarda indik. Birçok arkadaşımızı ve ülkenin çeşitli yerlerinde insanımızı bu onurlu mücadelede şehit verdik. Vatanımızın savunması için gözünü kırpmadan Fetullahçı Terör Örgütü'nün silahlı militanlarına karşı yürütülen bu onurlu mücadeleyi tarihe kazımak adına böyle bir sayfa hazırladık. Şu anda ülkemizin dört bir yanından ve farklı coğrafyalardan insanlarımız "Darbeye Hayır" diyorlar. İnşallah demokrasinin yanında yer alan farklı ülkelerden insanları da bu imza kampanyasına davet ediyoruz. İngilizce ve Arapça olarak da sayfamızda bilgilendirmeler yer almaktadır. Bizler bugüne kadar meydanlarda yer almayan kişileri de darbenin her türlüsüne karşı durmak adına imza kampanyamıza davet ediyoruz. Hedef darbeye karşı 1 milyon imza."

Darbeye karşı açılan internet sitesine "http://darbeyekarsiimza.com/home/list" web adresinden ulaşılabilir.

Kaynak: AA / Güncel

Ardahan Türkiye Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title