Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi

Oyuncu Necati Şaşmaz, TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Oyuncu Necati Şaşmaz, TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Şaşmaz, Uslu'yu makamında ziyaret ederek, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Meclisin bombalanması ve hasar görmesi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

Uslu, Şaşmaz ve beraberindekilere, atılan bombalar nedeniyle Meclis kampüsünde hasar gören bölümleri gezdirerek, 15 Temmuz gecesi yaşananları anlattı.

Meclis bahçesinde saldırı nedeniyle devrilen ağaçların ve açılan çukurların bulunduğu bölümde yaşanan zarara işaret eden Uslu, "Ağaçseverlerin hiçbiri bize geçmiş olsuna gelmedi. Nerede o ağaç sevenler, demokrasi bildirisi imzalayanlar? Demokrasi bildirisi imzalamak kolay ama darbeye, muhtıraya karşı direnmek, kurşunlara hedef olmak pahasına görev yapmak zor iş." ifadesini kullandı.

Şaşmaz da Türkiye'nin demokrasisini seven bir ülke olduğunu ve bunu da gösterdiğini bildirdi. Necati Şaşmaz, "Bu, bugüne kadar düşmanın bile yapamadığı bir bombalama. Böyle bir şey nasıl olabilir? Milletimizin, insanımızın üzerine bomba yağdırmak, inanılması güç. Allah bizleri korudu, inşallah da hep daim korusun. Bizi koruyan bir diğer güç de birlikteliğimiz." diye konuştu.

Birlik ve beraberlik içinde duran bütün siyasi partilere teşekkür eden Şaşmaz, bu sürecin sağlam bir duruş ile atlatılabileceğine inandığını belirtti.

Şaşmaz, "Bugün, siyasi düşüncesi ne olursa olsun demokrasi ihlaline karşı çıkmış insanların birlikte olduğu bir gün. Bugün bizim için çok değerli. Yarınlarımız bugünlerle şekillenecek. Türk milleti şerefli bir millet. Ben de bu milletin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Necati Şaşmaz Salim Uslu Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title