Haberler

FETÖ İmamı'nın Kızı ve Damadı Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı

Güncelleme:

FETÖ'nün Gaziantep bölge imamı olduğu iddia edilen Mehmet Kocatürk'ün kızı ve damadı yurt dışına çıkmak isterken Kayseri Havalimanı'nda yakalandı. Çiftin üzerinden 7 tane hard disk çıktı.

Kayseri Havalimanı'nın Dış Hatlar Terminali'nde, Belçika'ya gitmek isteyen 25 yaşındaki Hatice ve 29 yaşındaki Harun Yaşar çifti polis tarafından gözaltına alındı.

GAZİANTEP BÖLGE İMAMININ KIZI ÇIKTI

Hatice Yaşar'ın, hakkında yakalama kararı bulunan ve FETÖ'nün 'Gaziantep bölge imamı' olduğu iddia edilen Mehmet Kocatürk'ün kızı olduğu öğrenildi.

DIŞ HATLAR TERMİNALİ'NDE GÖZALTINA ALINDI

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün uyarısı ile harekete geçen Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, saat 11.30 uçağı ile Kayseri'den Belçika'ya uçmak isteyen Hatice ve Harun Yaşar çiftini, Dış Hatlar Terminali'nde gözaltına aldı.

BAGAJINDAN 7 HARİCİ HARD DİSK ÇIKTI

Yaşar çiftinin üzerlerinde, valizlerinde ve kendilerini Gaziantep'ten Kayseri'ye getiren kişinin aracının bagajında yapılan incelemelerde 7 harici hard disk, 1 laptop, 1 tablet cihaz, 2 cep telefonu ve 31 bin 500 Euro para ele geçirildi.

SORGULARI SÜRÜYOR

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen çiftin sorgusunun sürdüğü bildirildi. Hatice Yaşar'ın, hakkında yakalama kararı bulunan ve FETÖ'nün 'Gaziantep bölge imamı' olduğu iddia edilen Mehmet Kocatürk'ün kızı olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Belçika Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title