Haberler

Fetö ile İrtibatı Tespit Edilen Kurumlar Kapatıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: FETÖ'ye bağlı hastane önünde bekleyen polis araçları FETÖ'ye bağlı okulların önünde bekleyen polisler ve zırhlı araçlar FETÖ'nün darbe girişimi Van'da FETÖ ile irtibatı tespit edilen 7 özel öğretim kurumu, 17 dernek, 1 vakıf ve 1 sağlık kurumu kapatıldıResmi Gazete yayımlanan Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname'yle Van'da FETÖ ile irtibatı tespit edilen 7 özel öğretim kurumu, 17 dernek, 1 vakıf ve 1 sağlık kurumu kapatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

FETÖ'ye bağlı hastane önünde bekleyen polis araçları

FETÖ'ye bağlı okulların önünde bekleyen polisler ve zırhlı araçlar FETÖ'nün darbe girişimi

Van'da FETÖ ile irtibatı tespit edilen 7 özel öğretim kurumu, 17 dernek, 1 vakıf ve 1 sağlık kurumu kapatıldı

Resmi Gazete yayımlanan Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname'yle Van'da FETÖ ile irtibatı tespit edilen 7 özel öğretim kurumu, 17 dernek, 1 vakıf ve 1 sağlık kurumu kapatıldı. Vakıf, dernek, hastane ve okullar şöyle:

"Özel İstanbul Kadın Doğum ve Cerrahi Hastanesi, Özel Serhat Sağlık Meslek Lisesi, Özel Serhat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Serhat Anadolu Lisesi, Özel Serhat Fen Lisesi, Özel Serhat Türk İkokulu, Özel Serhat Nevbahar İlkokulu, Özel Serhat Ortaokulu, Serhat Eğitim Vakfı, Van Çalışanlar ve Yardımlaşma Derneği, Van Aktif Sanayiciler ve İş Adamları Derneği, Erciş Sanayiciler ve İş Adamları Derneği, Van Öğretmen Derneği, Van Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Erciş Öğretmenler Derneği, Van İli Memur İşçi Mühendis ve Çalışanları Yardımlaşma Dayanışma Derneği, Serhat Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği, Kimse Yok mu Dayanışma Derneği Van Şubesi, Van Kültür Sanat Spor Derneği, Sosyal Eğitimciler Spor Kulübü Derneği, Tıp Araştırma Derneği, Sevgi Kadınlar Derneği, Van Genç İletişimciler Derneği."

Kentte kapatılan vakıf, dernek, hastane ve okullardaki her türlü taşınır, taşınmaz mallar Vakıflar Genel Müdürlüğüne, dernekler de Hazineye devredilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Erciş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title