Haberler

FETÖ Elebaşı Gülen'e Maaşlı Çakma Gelin

Güncelleme:

Türkiye'ye iade korkusu yaşayan FETÖ elebaşı Gülen, hülle evlilik yapmaya hazırlanıyor. Gülen için 100 bin dolara dul bir kadınla anlaşıldı.

Donald Trump'ın ABD'de başkan seçilmesiyle büyük panik yaşayan FETÖ'cüler, ABD vatandaşlığı için tek tek evleniyor. Türkiye'ye iade edilme korkusuyla kıvranan elebaşı Fetullah Gülen de çareyi hülle evlilikte buldu. Gülen için 100 bin dolara dul bir kadınla anlaşıldı. 2 bin 500 dolar maaşa bağlanan kadın, Gülen ile nikah masasına oturacak. Diğer militanlar da para karşılığı eş arıyor.

SAHTE GELİN ADAYI BULDU

ABD seçimlerini 100 milyon dolar himmet verdikleri Clinton'ın Trump'a kaybetmesinin ardından Türkiye'ye iade edilme korkusu yaşayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen çareyi sahte evlilikte arıyor. Trump'ın ve ekibinin Usame Bin Ladin'e benzettiği ve iade sinyali verdiği Gülen'e terör örgütü FETÖ sahte gelin adayı buldu.

EVLİLİK YOLUYLA AMERİKA'DA KALMAYI PLANLIYOR

Vatandaşlık karşılığı FETÖ'nün üst düzey militanlarından Abdullah Aymaz, Gülen için çakma bir gelin adayı ayarladı. Afrikan – Amerikan olduğu iddia edilen Abbey Pascaline isimli dul kadına; ABD vatandaşlığı karşılığında 50 bin dolar peşin, 50 bin dolar ise Gülen vatandaşlığı aldıktan sonra şeklinde ücret teklif edildi, 2 bin 500 dolar da maaş bağlandı. Böylece, iadesi kesinleşirse; terörist başı Gülen evlilik yoluyla Amerika'da kalmayı planlıyor.

GREEN CARD'A 20 BİN DOLAR

FETÖ üyeleri, bir yandan Gülen'in evlendirilme sürecine dair çalışmalar yaparken, diğer bir yandan da ABD'de kalma statüsü olmayan militanlar için ABD'li eşler arıyor. FETÖ'cüler Green Card sahibi olmak için başvurdukları bu yolda, her evlilik için, karşı tarafa 10 bin dolar peşin, 10 bin dolar da vatandaşlık / Green Card alındıktan sonra şeklinde ücret teklif ediyor. Şimdiye kadar, bu yolla, 26 FETÖ'cü evlenerek ABD vatandaşı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Donald Trump Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title