Haberler

FETÖ'den Aranan Eski Ergenekon Davasının Avukatı Vural Ergül Yakalandı

Güncelleme:

15 Temmuz darbe girişimi gecesi darbecileri destekleyen tweetleriyle dikkat çeken ve eski Ergenekon davasının ve MİT TIR'larını durduran Jandarma Bölge Komutanı'nın avukatı Vural Ergül İstanbul'da yakalandı.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi darbecileri destekleyen tweetleriyle dikkat çeken ve kamuoyundan büyük tepki toplayan eski Ergenekon davasının ve MİT TIR'larını durduran Jandarma Bölge Komutanı'nın avukatı Vural Ergül İstanbul'da yakalandı.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi darbecileri öven tweetleriyle dikkat çeken ve FETÖ'cü avukatlar dosyası kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından hakkında yakalama kararı çıkarılan Ergenekon davasının ve MİT TIR'larını durduran Jandarma Bölge Komutanı'nın avukatı Vural Ergül İstanbul'da yakalandı.

Ayrıca Uğur Dündar'ın da eski avukatı olan ve 2007'de Ergenekon avukatı olarak kamuoyunun karşısına çıkan Ergül, 15 Temmuz gecesi şu tweetleri atmıştı:

#YURTTASULHKONSEYİ nerede kaldın? Niye geç kaldın? :)))

#YURTTASULHKONSEYİ işbaşında! :)))

Bin yaşa #YURTTASULHKONSEYİ. Bu bir 27 Mayıs kopyası askeri darbedir! Teşekkürler TSK!

Genelkurmay'dan resmi açıklama: TSK ülke yönetimine tümüyle el koymuştur! Hayırlı olsun, Teşekkürler Genelkurmay... (Erdoğan'ın Facetime görüşmesinin fotoğrafıyla) Recep sen bu hallere düşeceğini hiç düşünmedin mi?

YAKALANDI

Hakkında bu tweetler sebebiyle gözaltı kararı verilen ve adresinde bulunamayınca yakalama kararı çıkarılan Ergül uzun süredir aranıyordu. Bugün Göksu Şehit Er Ersin Okulu'nda bir törene katılan Vural Ergül, burada polis tarafından yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Ergül, sorguya alındı.

Vural Ergül'ün Ergenekon'un aktörlerinden Kanada'da yaşayan Tuncay Güney'le de irtibatı biliniyor. Ergül MİT TIR'larını durduran Adana eski Jandarma Bölge Komutanı Hamza Celepoğlu'nun da avukatıydı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Vural Ergül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
title