Haberler

FETÖ'cülerin Alçak İftirası! Photoshop ile Uydurma Haber Yaptılar

Güncelleme:

FETÖ'nün Mısır üzerinden Arapça yayın yapan ZamanArabic.com sitesi, Katar ve Türkiye arasına nifak sokmaya çalıştı. Yayınlanmamış haberi, yayınlanmış gibi gösterdiler.

Photoshop ile uydurma haber yapan ZamanArabic.com, Katar ve Türkiye arasına nifak sokma gayretine girişti. Büyük bir gazetecilik skandalına imza atan site, Daily Sabah Arapça'da hiç yayınlanmamış bir haberi, masa başında kurgulayıp logo ekleyerek yayınlanmış gibi gösterdi.

"KATİL ALTINTAŞ, KATAR'I 15 TEMMUZ'DAN SONRA ZİYARET ETTİ" İDDİASI

Alfalak adlı Twitter hesabına dayandırdığı haberde ZamanArabic.com, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un katili Mert Altıntaş'ın Katar'ı 15 Temmuz darbe girişiminden sonra 5 kez ziyaret ettiğini iddia etti.


YALAN HABERİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN İFTİRA ATTILAR

Site, yalan haberini güçlendirmek için "Hükümet yanlısı Daily Sabah gazetesi birkaç gün önce yayınladığı haberini kısa süre sonra yayından kaldırdı." ifadelerini kullandı.


"İDDİA EDİLEN HABER HİÇBİR ZAMAN YAYINLANMAMIŞTIR"

Konuyla ilgili açıklama yapan Daily Sabah Arapça, iddia edilen haberin hiçbir zaman yayınlanmadığını, Google aramalarında da bu habere ulaşılamayacağını, görüntüdeki fontların da Daily Sabah'ın kullandığı fontlar olmadığını duyurdu.

Ülke menfaatlerini göz ardı ederek sansasyon uyandırıp ülkeler arası kriz çıkarmayı hedefleyen FETÖ'nün hedefine ulaşamayacağı kaydedilen açıklamada, söz konusu uydurma habere dair gerekli hukuki tedbirlerin de alınacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Twitter Türkiye Katar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title