Haberler

FETÖ'cü Adil Öksüz İle İlgili Bomba İddia: Elçilikte Mi Saklanıyor?

Güncelleme:

15 Temmuz'un kilit ismi Adil Öksüz hâlâ kayıp. Öksüz'e dair bir ize rastlanmaması, FETÖ hamisi bir ülkenin konsolosluk binasında tıpkı PKK'lı Deniz Yücel gibi 'misafir edildiği' şüphelerini artırdı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu gecenin sabahı 16 Temmuz'da, hainlerin karargâhı Akıncı Üssü'nde gözaltına alınan, tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildiği 18 Temmuz'da skandal bir kararla salıverilen örgüt yöneticisi Adil Öksüz hâlâ kayıp. Aylarca girilmedik yer bırakmayan güvenlik güçleri, FETÖ'nün 'mahrem imam'ına dair herhangi bir ize rastlamadı. FETÖ'nün hava kuvvetleri sorumlusu olduğu iddia edilen Öksüz'e yönelik son ize, GPS sinyali üzerine Sakarya Akyazı'da rastlanmış, 2 bin metre rakımlı Acella Yaylası'nda da Öksüz'ün cep telefonuna ulaşılmıştı.

HANGİ ÜLKE SAKLIYOR?

Öksüz'ün ne ülkeyi terkettiğine ne de yurtdışına kaçtığına dair hiçbir ize rastlanmaması ise dikkatleri 'girilemez' durumdaki diplomatik misyonlara çevirdi. Adil Öksüz'ün FETÖ'ye neredeyse kalkan olan ülkelerce korunmaya alınmış olma ihtimali, güvenlik güçlerinin üzerinde durduğu ihtimaller arasında ağırlık kazanıyor. Bugün başta Almanya olmak üzere Yunanistan, Norveç, Hollanda, Avusturya, Belçika, İngiltere ve Yunanistan, FETÖ üyesi teröristlere kuçak açmış durumda.

YÜCEL'İ DE GİZLEDİLER

Pkk propagandası yaptığı için aranan 'gazeteci' Deniz Yücel, bir ayı aşkın süre Almanya Başkonsolosluğu rezidansında saklanmıştı. Bu konuda Türk yetkilileri hiçbir şekilde bilgilendirmeyen Almanya bununla da kalmamış, Yücel hakkında 'kayıp' bildiriminde bulunarak açıkça suçluyu gizlemişti. Güvenlik güçleri, konsoloslukta saklandığını tespit ettiği Yücel'in kaçma ihtimalini gözönünde bulundurarak bina etrafını kuşatmış, bunun üzerine Almanlar Yücel'i teslim etmek zorunda kalmıştı.

BİR TEK O GÖRÜLMEDİ

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ üyesi çok sayıda kilit isim yurtdışına kaçtı. Bazı firari isimler bulundukları ülkelerde görüntü vermekten kaçamadı. Öksüz'ün hiçbir şekilde yurtdışı görüntüsüne rastlanmamış oluşu, onun halen Türkiye'de bulunduğuna yönelik kuşkuları artırıyor. Halen FETÖ'cüleri koruyan ülkeler sığınma talebinde bulunan teröristleri ülkede saklarken, Öksüz için herhangi bir sığınma talebi de bulunmuyor.(Kaynak: Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Deniz Yücel Sakarya Almanya PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title