Haberler

FETÖ Albümünden Emre Belözoğlu'nun Fotoğrafları da Çıktı

Güncelleme:

İzmir'de yapılan FETÖ operasyonunda ele geçirilen albümden, Emre Belözoğlu, Hakan Ünsal, Ahmet Yıldırım ve Arif Erdem'in fotoğraflarının da olması dikkat çekti.

İzmir'de FETÖ soruşturması kapsamında 5 Eylül günü sabah saatlerinde istihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa yürütülen operasyonlarda toplam 23 kişi yakalandı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital malzeme ile Fethullah Gülen ile çektirilmiş fotoğraflar bulundu.

Öte yandan albümde Arif Erdem, Hakan Ünsal, Emre Belözoğlu ve Ahmet Yıldırım'ın fotoğraflarının olması dikkat çekti.

"TÜM İLİŞKİMİ KESTİM" DEMİŞTİ

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, geçmişte Allah rızası için, Türk kültürünü yaşattığı ve ülkemize hizmet ettiğini düşünerek FETÖ'ye kurban bağışı ve öğrenci bursu verdiğini ancak 17-25 Aralık döneminden sonra bu sinsi yapının gerçek yüzünü görerek eli kanlı bu terörist örgütle tüm ilişkisini kestiğini belirtmişti.

Emre, şu açıklamaları yapmıştı:

"GÖZÜMÜZÜ BOYADI"

Yurt içi ve yurt dışında kurmuş olduğu okullarda hain emellerini gizleyerek, yabancı çocuklara bayrağımızı sallatarak, İstiklal Marşımızı okutarak, milletimizin büyük çoğunluğunun gözünü boyamış ve siyaset-sanat-spor-medya gibi her kesimin ilgisini çekmiş bu hain örgüt ile o çocukları gördüğümde yaşadığım duygular haricinde hiçbir bağ ve ilişkim olmadığını belirtmek isterim.

"1 KURUŞ MADDİ DESTEĞİM OLMADI"

Hayatım boyunca birçok yardım kuruluşu, dernek, vakıf ve şahıslara olduğu gibi, eline milletimizin kanı bulaşmış FETÖ'ye de, gerçek yüzlerinin ortaya çıkmadığı o günlerde, Allah rızası için, Türk kültürünü yaşattığı ve ülkemize hizmet ettiğini düşündüğüm için kurban ile öğrenci bursu verdiğimi hiçbir zaman gizlemedim, şimdi de gizlemiyorum. Ne var ki, bu sinsi yapının bir hizmet değil, terör örgütü olduğunun açığa çıktığı 17-25 Aralık döneminden sonra, bu yapıya zerre kadar gönül bağım kalmamış, 1 kuruş da maddi desteğim olmamıştır. Ben ve ailem geçmişte ve gelecekte her daim bu ülkenin, devletimizin, devlet büyüklerimizin, bayrağımızın, manevi değerlerimizin yanında olduk, bundan sonra da öyle olacağız."

Bunun yanı sıra albümde Enes Kanter'in fotoğrafları da yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Ahmet Yıldırım Hakan Ünsal İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title