Haberler

Fetih 1453, Muhteşem Yüzyıl'a Rakip!

Güncelleme:

Rekor kıran sinema filmi, Show TV'nin yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl'a karşı en önemli kozu olacak.

6,5 milyonluk seyirci sayısıyla Türk sinema tarihinde kırılması çok zor bir rekora imza atan Fetih 1453'ün devam hikâyesi, Show TV ekranlarında dizi olarak seyirci karşısına çıkacak.

10 BİN METREKARELİK PLATO KURULUYOR

Türksinemalari.com'un haberine göre İstanbul'un fethinden sonrasını konu alacak olan devam dizisi için Beykoz Kundura Fabrikası'nda 10 bin metrekarelik alana plato inşa edilmeye başlandı.

Fetih 1453 sinema filminin ekibinden Servet Aksoy ve Faruk Metin, dizinin yapımcılığını üstlenen MED YAPIM adına platonun kurulması için çalışmalara başladı.

İLK ÜÇ BÖLÜMÜ FARUK AKSOY ÇEKECEK

Dizi, Aksoy Film'in mevcut ekibiyle çekilecek. Filmin yönetmenliğini ise Faruk Aksoy üstlenecek.

Daha önce herhangi bir dizi projelerinin olmadığını belirten Aksoy Yapım'ın sahibi, yapımcı yönetmen Faruk Aksoy'un, Fetih 1453 dizisinin ilk 3 bölümünün yönetmenliğini üstleneceği öğrenildi. İlk üç bölümün ardından Faruk Aksoy'un danışmanlığında farklı bir yönetmen ile projeye devam edilmesi öngörülüyor.

DANIŞMANI; İSKENDER PALA

Dizinin senaryosunun kimin tarafından yazıldığı şu an için henüz bilinmiyor. Fakat Fetih 1453 filminin senaristlerinden İrfan Saruhan'ın bu projede yer almayacağı, gelen duyumlar arasında. Dizinin hikaye danışmanılığını ise edebiyatçı, yazar ve akademisyen İskender Pala'nın yapacağı öğrenildi.

ÖNCE 4 BÖLÜMDE SİNEMA FİLMİ, SONRA 5. BÖLÜMLE DİZİ

Fetih 1453, 160 dakikalık sinema filminin 4 bölüm halinde yayınlanmasından sonra dizi olarak 5. bölümüyle ekim ayında yayına girecek. Film haklarını Show Tv'ye satan Aksoy Film'den sonra dizinin yayın hakları da Med Yapım tarafınan Show TV'ye verildi.

FATİH SULTAN MEHMET ROLÜ, DEVRİM EVİN'DE

Dizinin oyuncu kadrosunda filmde de olduğu gibi Fatih Sultan Mehmet rolünü Devrim Evin'in oynayacak. Şahika Koldemir, Cengiz Coşkun, Sedat Mert ve Dilek Serbest gibi Fetih 1453 oyuncularının da dizide yer alması planlanıyor. Dizide yer alacak diğer karakterler için cast çalışmaları, Med Yapım tarafından devam ediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Servet Aksoy Show Tv Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title