Haberler

Fethiyespor'un Şansı Döndü

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor, ligin ikinci devresindeki ilk galibiyetini Ofspor deplasmanında alarak şansını döndürdü.

Teknik direktör Beyhan Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 22. haftasında deplasmanda karşılaştıkları Ofspor'u Emre Okur'un penaltı golüyle 1-0 yenerek 3 puanla döndüklerini söyledi.

Lacivert-beyazlı takımın bu galibiyetle ligde 14. sıraya yükseldiğini belirten Çalışkan, zor bir deplasman olmasına rağmen futbolcuların olayın bilincinde oynayarak maçı kazandıklarını anlattı.

Çalışkan, maçın özellikle ilk yarısında tüm hakimiyetin takımlarında olduğunu, 90 dakika boyunca iyi pas yapıp, disiplinli oynadıklarını ifade etti.

Yakaladıkları birçok pozisyonu değerlendiremediklerine işaret eden Çalışkan, şöyle konuştu:

"İkinci yarı golle başladık. Penaltıda Emre golü attı. 60. dakikada Emre'nin çok talihsiz bir biçimde istemeden ayağı kaydı ve rakibe faul yaptı. Hakem kasti olarak değerlendirdi ve oyun dışı kaldı. Kırmızı kart gördüğümüz dakikaya kadar oyunun kontrolü bizdeydi. Kırmızı karttan sonra 10 kişi kalınca rakip biraz daha etkili gelmeye başladı. Takım halinde doğru savunma yaparak rakibe gol fırsatı vermedik. Futbolcularım çok koştular ve iyi mücadele ettiler. Dönüm maçıydı. Kazandığımız için mutluyuz."

Çalışkan, hafta sonu kendi evlerinde oynayacakları Tavşanlı Linyit maçını da kazanıp bir seri yakalamak istediklerini sözlerine ekledi. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Fethiyespor Emre Okur Ofspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title